• Alan Yudelman
    Ο νεροχύτης είναι πολύ άριστος και επαγγελματικός, ο προμηθευτής είναι φιλικός και χρήσιμος, είναι πολύ προσοχή για αυτά που οι ανάγκες μας.
  • Peter Sanchez
    Είμαι ευτυχής ότι η εργασία με το fooksink, το προϊόν είναι στην καλή ποιότητα και την υψηλή υπηρεσία, εύχρηστες, tahnk εσείς πάρα πολύ
  • Επιχρυσωτής της Michelle
    Είναι μεγάλο. Το αγαπάμε. Οι γωνίες δεν είναι πάρα πολύ αιχμηρές έτσι είναι εύκολο να καθαρίσει. Τα ράφια μπορούν να είναι ένας πόνος για να καθαρίσουν αλλά γενικός τα συμπαθώ. Το μικρότερο τμήμα είναι ακόμα ένα κόσμιο μέγεθος. Φαίνεται πολύ μοντέρνο.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tilly
Τηλεφωνικό νούμερο : 8613570249363
WhatsApp : +8613570249363

Σύγχρονο τετραγωνικό διπλό κύπελλο νεροχυτών κουζινών ανοξείδωτου Undermount συγκόλλησης για τα λαχανικά

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα FookSink
Αριθμό μοντέλου FK-2818C
Ποσότητα παραγγελίας min 20 PC
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Η ΠΑΛΕΤΑ ΚΙΒΩΤΙΩΝ
Χρόνος παράδοσης 15-20 ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, MoneyGram, D/A, L/C, D/P, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 25000 PC το μήνα
Λεπτομέρειες
Υλικό Ανοξείδωτο Χαρακτηριστικό γνώρισμα Χωρίς στρόφιγγα
Επεξεργασία επιφάνειας Βουρτσισμένος Ύφος νεροχυτών Ενιαίο κύπελλο
Εξωτερικό μέγεθος 28» Χ 18» Χ 10» Εσωτερικό μέγεθος 23» Χ 17»
Πάχος 14G/16G/18G Χρώμα αγκίδα
Χρήση Νεροχύτης Undermount Συσκευασία Κιβώτιο/παλέτα χαρτοκιβωτίων
Υψηλό φως

undermount ανοξείδωτος νεροχύτης κουζινών

,

undermount ενιαίος νεροχύτης κουζινών κύπελλων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Πτώση στον ενιαίο κύπελλων κουζινών νεροχύτη κουζινών ανοξείδωτου οικογενειακής συγκόλλησης νεροχυτών σύγχρονο

 

 

Στοιχείο αριθ. FK-3218
Λειτουργία Για το κύπελλο πλύσης, τα λαχανικά κ.λπ.
Υλικό Ανοξείδωτο 304
Επεξεργασία επιφάνειας Νικέλιο βουρτσών
Μορφή κύπελλων Τετράγωνο
Πάχος 1.2mm
Ποιοτική εγγύηση 5 έτη
Συσκευασία

Εσωτερική συσκευασία: φυσαλίδα, καφετί εσωτερικό κιβώτιο

Εξωτερική συσκευασία: καφετί κύριο χαρτοκιβώτιο της Kraft

(Η συσκευασία μπορεί επίσης να γίνει ως απαιτήσεις πελατών.)

FOB λιμένας Λιμένας Jiangmen

 

 

Σύγχρονο τετραγωνικό διπλό κύπελλο νεροχυτών κουζινών ανοξείδωτου Undermount συγκόλλησης για τα λαχανικά 0 Σύγχρονο τετραγωνικό διπλό κύπελλο νεροχυτών κουζινών ανοξείδωτου Undermount συγκόλλησης για τα λαχανικά 1

Σύγχρονο τετραγωνικό διπλό κύπελλο νεροχυτών κουζινών ανοξείδωτου Undermount συγκόλλησης για τα λαχανικά 2Σύγχρονο τετραγωνικό διπλό κύπελλο νεροχυτών κουζινών ανοξείδωτου Undermount συγκόλλησης για τα λαχανικά 3

Σύγχρονο τετραγωνικό διπλό κύπελλο νεροχυτών κουζινών ανοξείδωτου Undermount συγκόλλησης για τα λαχανικά 4

 

 

 

Περίπου Fooksink

 

 Το χειροποίητο εργοστάσιο νεροχυτών Fooksink Jiangmen εντοπίζει μια συνολική έκταση του sqm 3.000, στην Κίνα, που απασχολεί 100 επιδέξιους εργαζομένους και εμπειρογνώμονες, που εξοπλίζονται πλήρως με τη σύγχρονη γραμμή παραγωγής, και το προηγμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης. Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με τις εισαγόμενες μηχανές state^f-ο-τέχνης. Επιπλέον, οι νεροχύτες μας παράγονται μόνο από το γνήσιο ανοξείδωτο βαθμού A1SI 304. Τα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης μας καλύπτουν τις απαιτήσεις ISO9001: 2000 πρότυπα ποιοτικών συστημάτων, από τη δοκιμή πρώτης ύλης στις γραμμές παραγωγής.
  Έχουμε επεκτείνει ένα νέο εργοστάσιο στη Μαλαισία. Η παραγωγή του νέου εργοστασίου είναι σταθερή και καλά-διαχειρισμένη, και οι νεροχύτες έχουν cUPC την πιστοποίηση!
Οι άνθρωποι πωλήσεών μας είναι όλοι πολύ επαγγελματικοί και βολικοί, και θα είναι πολύ υπομονετικοί στην απάντηση των απαιτήσεών σας. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με σας στο κοντινό μέλλον, και να επιθυμήσουμε να σας παρουσιάσουμε περισσότερο για τα ποιοτικά προϊόντα και τις ανώτερες υπηρεσίες μας.

 

 

 

Q1. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα;
Α: Σας προσκαλούμε για να έρθουμε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεών μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες σχετικά με το δείγμα. Θα τακτοποιούσαμε πρόθυμα τα δείγματα που στέλνονται στη διεύθυνση που διευκρινίσατε.

 

Q2. Πόσο καιρό είναι η παράδοση χρόνος;
Α: Οι νεροχύτες είναι χαρακτηριστικά έτοιμοι μέσα σε 6-8 εβδομάδες μετά από την παραλαβή της κατάθεσης

 

Q3. Ποιο είναι το πάχος του χειροποίητου νεροχύτη σας;

Α: Για το χειροποίητο νεροχύτη, το πάχος είναι 1.2mm (μετρητής 18) ή 1.5mm (μετρητής 16).

 

Q4. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του υλικού νεροχυτών;


Α: Εάν το χρησιμοποιείτε για έναν μετρητή φραγμών ή το χρησιμοποιείτε για τη μικρή κουζίνα, ένας για πολλές χρήσεις νεροχύτης κουζινών που μπορεί να κάνει όλα εσείς χρειάζεται για μια αποδοτική κουζίνα είναι σημαντικός. Πρέπει να είναι σε θέση να αντισταθεί την καθημερινή και σταθερή χρήση. Πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί όλες τις ανάγκες πλύσης προετοιμασιών και πιάτων τροφίμων σας. Οι μικρές κουζίνες εγκαθίστανται χαρακτηριστικά για τα στούντιο ή τα μικρά κατοικημένα σπίτια, ο θόρυβος προόδου που ακυρώνει την τεχνολογία αυτού του νεροχύτη αποτρέπουν τους σωριάζοντας ήχους για να αντηχήσουν σε όλο το σπίτι. Το οπίσθιο σχέδιο τρυπών κεντρικών αγωγών επιτρέπει περισσότερο διάστημα αποθήκευσης κάτω από το νεροχύτη κουζινών. Νεροχύτες αυτού του οι μικροί τετραγωνικοί ανοξείδωτου που κατασκευάζονται στη Μαλαισία, δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΑΣΜΟ ΑΝΤΙΝΤΆΜΠΙΝΓΚ & ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΔΑΣΜΟΛΟΓΙΟ!

 

Q5. Μπορείτε να μιλήσετε για το εργοστάσιο νεροχυτών;
Α: Το εργοστάσιό μας έχει παραγάγει υψηλό - νεροχύτης ποιοτικού ανοξείδωτου περισσότερο από 10 έτη.
Σαν έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές νεροχυτών κουζινών ανοξείδωτου, το εργοστάσιό μας είναι καλά - γνωστός για τη δυνατότητά του να εξυπηρετήσει στις ανάγκες των προσδιδόντων γόητρο εμπορικών σημάτων.

Το εργοστάσιό μας παρέχει επίσης στους αγοραστές τις μοναδικές υπηρεσίες cOem για να εκπληρώσει συγκεκριμένα τις λιανικές και χονδρικές ανάγκες τους.

Το εργοστάσιό μας εξασφαλίζει τη συνέπεια υψηλού μας - ποιοτικοί νεροχύτες, δίνουμε τη σημασία σε κάθε διαδικασία παραγωγής και τη σταθερότητά της

παρά τη ικανότητα παραγωγής.