Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory

  • Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Νεροχύτης Fook
Αριθμός Υπαλλήλων: 80~100
Ετήσιες πωλήσεις: 30,000-40,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 80% - 90%

Εισαγωγή

 

Ο ΝΕΡΟΧΎΤΗΣ FOOK είναι μια επιχείρηση οικογένεια-τρεξίματος, που ιδρύεται το 2008 με 2 facories περισσότερο από 80 προσωπικό. Ο ιδρυτής Mr.Lee, με πάνω από 25 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία νεροχυτών ανοξείδωτου, με την άριστη επαγγελματική γνώση του, και η τίμια, αρμόδια καλή ποιότητα, μας έχουν οδηγήσει για να γίνουν η σημαντικότερη τοπική χειροποίητη επιχείρηση νεροχυτών, που δημιουργεί την αξία βιώσιμης ανάπτυξης για τους πελάτες και που γίνεται ο πιό αξιόπιστος προμηθευτής νεροχυτών ανοξείδωτου τους.

 

Ιστορία

2008 ιδρυμένος από Mr.Li

Ο ΝΕΡΟΧΎΤΗΣ FOOK καθιερώθηκε το 2008, που είναι το πιό πρόωρο εργοστάσιο νεροχυτών ανοξείδωτου χειροποίητο σε Jiangmen, και είναι στην κυριάρχη θέση στη χειροποίητη βιομηχανία νεροχυτών, λόγω της unsurpassed τεχνολογίας και των υπηρεσιών.                                                

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 0

 

2012 η πρώτη επέκταση

 Υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα και ο γρήγορος χρόνος παράδοσης έχουν αυξήσει τις διαταγές μας, και η επέκταση της κλίμακας παραγωγής έχει γίνει η επείγουσα απαίτησή μας. Οι νέοι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός προωθήθηκαν επίσημα το 2012.

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 1

 

2018 επαν κλίμακα

Η άριστη ποιότητα, διάφορες μορφές του χειροποίητου νεροχύτη ανοξείδωτου για μας για να κερδίσουμε τη βαθιά εμπιστοσύνη των πελατών, μας προέτρεψε χτίζει δεύτερες εγκαταστάσεις, καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας.

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 2

 

Υπηρεσία

Ο ΝΕΡΟΧΎΤΗΣ FOOK στοχεύει στη διανομή της πιό κερδοφόρας αγοράς από τα υψηλής ποιότητας και προηγμένα προϊόντα για τους αξιόπιστους πελάτες και τους διανομείς μας.

- Χαμηλός περιορισμός MOQ, εύκαμπτος κατάλογος για να υποστηρίξει LCL ή να εκφράσει την αποστολή.

- Πέντε - εξουσιοδότηση έτους από την παράδοση.

- Τεχνική υποστήριξη (επαγγελματική εφαρμοσμένη μηχανική, διάσταση, σχέδιο, έκθεση δοκιμής, και οδηγία εγκαταστάσεων, κ.λπ.)

- Υποστήριξη αγοράς (υψηλή - ποιοτικές φωτογραφίες, τηλεοπτικοί βλαστοί, διανομή ενημερωτικών δελτίων και προσαρμοσμένη πρόταση)

- Άριστη δυνατότητα ολοκλήρωσης των πόρων, λόγω της καλής φήμης μας στη βιομηχανία νεροχυτών ανοξείδωτου, έχουμε τη σταθερή συνεργασία με πολλούς υψηλής ποιότητας κατασκευαστές λουτρών, κουζινών και εξαρτημάτων, που παρέχουν τα προϊόντα ενός ευρύτερου φάσματος σε λογικές τιμές στους πελάτες, εκτός από την ενέργεια και το χρόνο.

- 24 ώρες στην υπηρεσία κλήσης.

Τα όλα προϊόντα μας είναι πολύ προσιτά ως αποτέλεσμα της παραγωγής στις ειδικές περιοχές οικονομικής ανάπτυξης της Κίνας και είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία εισαγωγών/εξαγωγής επίσης!

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας 100 συν περιλαμβάνει πολύ προσωπικό που ήταν με την επιχείρηση μέχρι και 10 έτη, μερικά περισσότερο, φέρνουν έναν πλούτο της εμπειρίας για να παρέχουν άνευ ραφής και καινοτόμος, υψηλός - ποιότητα και σταθεροί νεροχύτες ανοξείδωτου.

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 0

Αυτό είναι η five-person ομάδα ποιοτικού ελέγχου μας, που αποτελείται από τον επόπτη ποιοτικού ελέγχου, τρεις άνθρωποι για την επιθεώρηση και τη γενική επιθεώρηση

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 1

Green Fook Sink

Ο νεροχύτης Fook είναι κοινωνικά αρμόδια επιχείρηση, ως εκ τούτου η έννοια «πράσινου νεροχύτη μας».

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 0 Το υλικό μας είναι πράσινο:

          Το ανοξείδωτο που είναι ανακυκλώσιμο μέταλλο, είναι ένα άριστο φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν για τους νεροχύτες κουζινών.

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 1Τα λειαντικά και τα απόβλητα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της παραγωγής μας είναι επαναχρησιμοποιήσιμα:

          Συλλέγουμε αυτά τα απόβλητα και τα παρέχουμε στα εργοστάσια που τα χρειάζονται για να επαναχρησιμοποιηθούν για να κάνουν άλλα προϊόντα.

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 2Η μέθοδος συσκευασίας μας είναι φιλική προς το περιβάλλον:

         Έχουμε δύο τρόπους της συσκευασίας, κάποια είναι συσκευασία χαρτοκιβωτίων, αυτά τα υλικά συσκευασίας μπορούν να ανακυκλωθούν, άλλος είναι να τοποθετηθεί δίσκων συσκευασία, αυτός ο τρόπος μπορεί να είναι μια παλέτα συσκευάζοντας πολλούς νεροχύτες, να μειώσει το κόστος μεταφορών, εκτός από την ενέργεια και τα υλικά συσκευασίας.

Κίνα Jiangmen Furongda Stainless Steel Products Factory Εταιρικό Προφίλ 3Η διαδικασία παραγωγής μας είναι φιλική προς το περιβάλλον:

         Η διαδικασία παραγωγής μας είναι φιλική προς το περιβάλλον και δεν παράγει το τοξικό αέριο και τα λύματα. Έχουμε ένα σύστημα υποβάθμισης σκόνης και δεν απαλλάσσουμε τη σκόνη.

 Θα διατηρήσουμε την περιβαλλοντική φιλική διάθεσή μας, να βελτιώσουμε συνεχώς το επίπεδο παραγωγής και την περιβαλλοντική συνειδητοποίησή μας στο μέλλον, και να έχουμε τις συνεισφορές στην κοινωνία και τα ανθρώπινα οντα μέσα στην ικανότητά μας.

Αφήστε ένα μήνυμα