Προειδοποίηση ιών--Πλύσιμο των χεριών σας!

May 14, 2020
τελευταία εταιρεία περί Προειδοποίηση ιών--Πλύσιμο των χεριών σας!

Σαν covid-19 καταστροφές ο κόσμος, κυβερνήσεις έχει προωθήσει μια σειρά αντίμετρων. Το υπουργείο της Ουκρανίας πολιτισμού προώθησε πρόσφατα μια δημιουργική εκστρατεία ενάντια στην επιδημία με τη δημιουργία της διάσημης ζωγραφικής, η οποία είναι πλήρης του χιούμορ.

«Με τη διάδοση covid-19, ούτε οι εραστές δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ στενοί ο ένας στον άλλο, και η επαφή χωρίς μια προστατευτική συσκευή σίγουρα δεν επιτρέπεται. »--Από τον ελληνικό μύθο Orpheus και Eurydice

 

«Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, άκρα δακτύλου του Θεού που αλλάζουν από να αγγίξει Adam τη ζωή στο τρίψιμο του λοσιόν χεριών. »--Ο αντιπρόσωπος δημιουργημένου του Michelangelo Adam

 

Το υπουργείο της Ουκρανίας πολιτισμού χρησιμοποίησε τα χιουμοριστικά και δημιουργικά σχέδια για να υπογραμμίσει ότι είναι πραγματικά σημαντικό στη φθορά των μασκών και το πλύσιμο του χεριού κατά τη διάρκεια της επιδημίας!


Σαν επαγγελματικό κατασκευαστή νεροχυτών ανοξείδωτου, θα επιθυμούσα να εισαγάγω, από μια προοπτική προϊόντων, πώς να επιλέξω έναν αντιμικροβιακό νεροχύτη;

 

Ο νεροχύτης ανοξείδωτου, φυσικά.

 

Υπάρχουν πολλά υλικά που χρησιμοποιούνται για να κάνουν τους νεροχύτες, το χαλαζία, το γρανίτη, το χαλκό, το χυτοσίδηρο, τα νέα υλικά, κ.λπ., αλλά δημοφιλέστερο είναι το ανοξείδωτο, γιατί;

Κατ' αρχάς, επειδή το ανοξείδωτο είναι ανθεκτικό και προσιτό, εάν έχετε έναν νεροχύτη ανοξείδωτου στο σπίτι σας, η χρησιμοποίηση του για μια δεκαετία ή δεν είναι έτσι ένα πρόβλημα εφ' όσον το χρησιμοποιείτε κατάλληλα.

Αφετέρου, το ανοξείδωτο είναι αντιδιαβρωτικό και εύκολος να καθαρίσετε, όταν είστε γίνοντα μαγείρεμα και καθαρισμός του νεροχύτη, χρειάζεστε ακριβώς ένα μικρό κτύπημα του καθαριστή και ενός κουρελιού, πόσο οικονομικός.

Τρίτον, υπάρχει μια ευρεία ποικιλία των μορφών, επειδή τα υλικά τεντώματα ανοξείδωτου καλά, έτσι εάν αυτό είναι ένας νεροχύτης τεντωμάτων ή ένας νεροχύτης χεριών, υπάρχει πάντα ένα που συμπαθείτε.

Επιτέλους, ένα πολύ σημαντικό σημείο είναι ότι τα υλικά ανοξείδωτου είναι αντιδιαβρωτικά και αντιβακτηριακά! Τα βακτηρίδια δεν μπορούν να επιζήσουν στις επιφάνειες ανοξείδωτου για πολλή ώρα, να εξετάσουν ακριβώς τους περισσότερους κουζίνες ξενοδοχείων, συσκευές κουζινών, και λειτουργούντες χώρους που αποτελούνται από το ανοξείδωτο. Έτσι οι νεροχύτες ανοξείδωτου είναι πραγματικά μια θαυμάσια επιλογή για το μέσο σπίτι.

Τι; Ακόμα θελήστε έναν περισσότερο αντιμικροβιακό νεροχύτη upscale; Κατόπιν ένας νεροχύτης με την επιφάνεια επιστρώματος PVD είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει σας.

Το επίστρωμα PVD δημιουργεί μια πυκνή προστατευτική ταινία στην επιφάνεια του ανοξείδωτου, καθιστά την επιφάνεια ανοξείδωτου ανθεκτικότερη στη διάβρωση, εύκολη να καθαρίσει, καθιστώντας το δύσκολο για τα βακτηρίδια να επιζήσουν, είναι ένας δημοφιλής νεροχύτης τελειώνει τα τελευταία χρόνια, και αυτό το επίστρωμα είναι διαθέσιμο σε ποικίλα χρώματα, ο χρυσός, ο Μαύρος, χαλκός, gunmetal και μαύρος, αυτά τα χρώματα είναι πολύ φωτεινός και ελαφρύς επάνω η κουζίνα σας όπως ένα διαμάντι. Χτυπήστε στη σύνδεση για να επιλέξετε κατωτέρω τον πιό πρόσφατο νεροχύτη PVD μας.

το http://www.stainlesssteel-sink.com/sale-12806965-luxury-304-sus-above-counter-bathroom-sink-for-hotel-sanitary-ware.html

 

Ευχαριστίες για την προσοχή! με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγμα νεροχυτών PVD! Επαφή: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Tilly: το sales@fooksink.